Βασιλέως Αλεξάνδρου 2 (Περιοχή Hilton-Caravel) Αθήνα, 11634
Ανελκυστήρας Αριστερά, 2ος Όροφος, Στάση Μετρό: Ευαγγελισμός
Τηλ.: +30 210 7211181 , Κινητό: +30 693 2348048

COVID19

Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΟΣΑ (Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής), το ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ ΓΚΡΟΥΣ εναρμονίστηκε αμέσως με τα Διεθνή πρωτόκολλα και απαιτήσεις που διέπουν την ασφαλή και υψηλού επιπέδου παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών υγείας, τόσο για τους ασθενείς μας όσο και για τους οδοντιάτρους και για το προσωπικό μας.

Ειδικότερα, προστέθηκαν στα ήδη υπάρχοντα αυστηρά μέτρα προστασίας και ελέγχου της διασποράς λοιμώξεων για την ασφαλή προσέλευση και θεραπεία των ασθενών στον χώρο του οδοντιατρείου μας, τα παρακάτω αναφερόμενα μέτρα, τα οποία οι αξιότιμοι ασθενείς μας παρακαλούνται να ακολουθήσουν προσεκτικά.

(Ευνόητο είναι ότι θα βοηθηθούν αναλόγως από τους οδοντιάτρους και το προσωπικό, με τις κατάλληλες διευκρινήσεις και υποδείξεις).

  1. Δεν είναι δυνατή η προσέλευση στο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ ΓΚΡΟΥΣ χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.
  2. Απαραιτήτως θα γίνεται τηλεφωνική επιβεβαίωση του ραντεβού μία εργάσιμη μέρα πριν και συγχρόνως, εξαιτίας της κατάστασης λόγω κορωνοϊού θα εκτιμηθεί οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με συμπτώματα βήχα, ή πυρετό ή πονοκέφαλο ή πονόλαιμο, κλπ.
  3. Αν κατά τη προσέλευση στο ιατρείο μας, αντιληφθούμε άτομο με κάποιο ύποπτο σύμπτωμα σχετικό με κορωνοϊό COVID-19, τότε, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του ΟΣΑ και του ΕΟΔΥ, θα πρέπει να του ζητηθεί ευγενικά να αποχωρήσει άμεσα το χώρο μας και να συμβουλευθεί το συντομότερο τον θεράποντα ιατρό του η τις υπηρεσίες του ΕΟΔΥ.
  4. Η προσέλευση στο προκαθορισμένο ραντεβού θα γίνεται χωρίς συνοδούς. (εάν αυτό είναι απαραίτητο, θα πρέπει να είναι ΜΟΝΟ ένα συνοδό άτομο και να γνωστοποιείται έγκαιρα, ώστε να δοθούν οι ανάλογες οδηγίες).
  5. Συστήνεται η ηλεκτρονική αποστολή & παραλαβή πανοραμικών, αξονικών και άλλων σχετικών ακτινογραφιών και των αρχείων υφιστάμενων εγγράφων διαφόρων εξετάσεων.
  6. Επίσης θα βοηθηθούν οι ασθενείς για τη συμπλήρωση των αναγκαίων εγγράφων των στοιχείων τους, του ιστορικού, της συναίνεσης προσωπικών δεδομένων, κλπ. Θα τους δοθούν επικαιροποιημένες οδηγίες σχετικές με την ασφαλή είσοδο, τη παραμονή και την αποχώρηση τους από το χώρο του οδοντιατρείου μας.
  7. Επιπρόσθετα είναι υποχρεωτικό για τους ασθενείς, να φοράνε μάσκα μίας χρήσης όταν θα εισέρχονται στο χώρο αναμονής, να απενεργοποιούν τα κινητά τους, να τοποθετούν όλα τα προσωπικά τους αντικείμενα σε ειδικά πλαστικά δοχεία, να απολυμαίνουν τα χέρια τους με απολυμαντικό υγρό και να φορούν ποδονάρια μιας χρήσης για τα παπούτσια που θα έχουμε για όλα αυτά στη διάθεση τους, κατά την είσοδο τους στο ιατρείο. Τη μάσκα θα την αφαιρούν όταν θα μπαίνουν στον ιδιαίτερο εξατομικευμένο και απολυμασμένο χώρο οδοντιατρικής θεραπείας.